aire condicionat a Sabadell

Terra radiant a Sabadell

Instal·lació, reparació o manteniment de terra radiant a Sabadell

Instal·lació de terra radiant a Sabadell o al Vallès. Servei integral

Ens ocupem del disseny i execució d'instal·lacions de terra radiant a Sabadell i a localitats del Vallès (Barcelona) amb un servei clau en mà, ajustat a cada cas.

Saps quin terra radiant pot augmentar l'eficiència i el confort del teu habitatge?.

Avantatge estètic del terra radiant

És evident, evitem els tubs i radiadors, augmentant l'espai per decorar la casa. Tens més opcions per treure el màxim partit a una estada, sense por de tapar radiadors.

Avantatge econòmic del terra radiant

El terra radiant manté una temperatura uniforme, constant i més baixa que els radiadors tradicionals, però millor distribuïda. A la sensació de confort podem sumar l'estalvi en consum, que en baixar la temperatura, pot arribar fins i tot al 20%.

No dubtis a contactar amb la nostra empresa instal·ladora de terra radiant a Sabadell i al Vallès, per conèixer un pressupost a la teva mida, sense compromisos, anirem a avaluar-ho.

terra radiant a sabadell

 

Sol·licita pressupost ARA!

jumbotron

Si ho desitges, podem confeccionar un pressupost sobre els serveis de climatització que necessites, totalment a mida i sense cap compromís.

¡Sol·licita pressupost GRATIS!

Contactar

A Tu Aire Servei Tècnic

Sabadell – El Vallès (Barcelona)

  610 272 175

Empresa certificada

 Empresa instal·ladora i mantenidora de climatització. Confia en professionals qualificats per garantir l'òptim funcionament de la teva caldera o sistema de climatització / aire condicionat. En A Tu Aire comptem amb l'homologació i titulació corresponent per a l'exercici professional de la nostra activitat.

 

A tu aire