aire condicionat a Sabadell

Empresa de climatització al Vallès

A Tu Aire, empresa de climatització al Vallès

Si buscas una empresa de climatització al Vallès, per instal·lació, reparació o manteniment d'equips d'aire condicionat, extracció... Truca'ns!

Amb una experiència de gairebé 10 anys al sector, des A Tu Aire podem donar la seguretat i garantia que busques a tota classe d'equips d'aire condicionat o climatització al Vallès (Barcelona).

Com a servei tècnic multimarca, ens ocupem de la instal·lació, reparació o manteniment de climatització pel Vallès, particular i industrial, oficines o locals.

Confia sempre en tècnics homologats. A Tu Aire tenim l'acreditació per la instal·lació i manteniment de sistemes climatització.

Calderes, equips d'extracció, aire condicionat, climatització industrial, calefacció i terra radiant... Sol·licita pressupost sense compromís. Anirem al teu domicili per assessorar-te i facilitar-te un preu ajustat a les teus necessitats.

Ple hivern o estiu i el teu equip de calefacció o climatització s'espatlla, què pot fer? Truca'ns i anirem el mateix dia per realitzar la reparació de l'equip de climatització al Vallès.

Què ens diferencia?

Oferim descomptes especials per manteniments de comunitats a Sabadell o al Vallès, amb un servei ajustat a les seves necessitats.

Podràs finançar la instal·lació d'aire condicionat o caldera fins a 10 mesos sense interessos. Realitzem osmosis d'aigua i descalcificacions, filtres d'aigua, amb servei a domicili pel Vallès.

 

 

Sol·licita pressupost ARA!

jumbotron

Si ho desitges, podem confeccionar un pressupost sobre els serveis de climatització que necessites, totalment a mida i sense cap compromís.

¡Sol·licita pressupost GRATIS!

Contactar

A Tu Aire Servei Tècnic

Sabadell – El Vallès (Barcelona)

  610 272 175

Empresa certificada

 Empresa instal·ladora i mantenidora de climatització. Confia en professionals qualificats per garantir l'òptim funcionament de la teva caldera o sistema de climatització / aire condicionat. En A Tu Aire comptem amb l'homologació i titulació corresponent per a l'exercici professional de la nostra activitat.

 

A tu aire