Sabadell – El Vallès, Barcelona

610272175

Empresa de climatització al Vallès

A Tu Aire, empresa de climatització al Vallès

Si buscas una empresa de climatització al Vallès, per instal·lació, reparació o manteniment d'equips d'aire condicionat, extracció... Truca'ns!

Amb una experiència de gairebé 10 anys al sector, des A Tu Aire podem donar la seguretat i garantia que busques a tota classe d'equips d'aire condicionat o climatització al Vallès (Barcelona).

Com a servei tècnic multimarca, ens ocupem de la instal·lació, reparació o manteniment de climatització pel Vallès, particular i industrial, oficines o locals.

Confia sempre en tècnics homologats. A Tu Aire tenim l'acreditació per la instal·lació i manteniment de sistemes climatització.

Calderes, equips d'extracció, aire condicionat, climatització industrial, calefacció i terra radiant... Sol·licita pressupost sense compromís. Anirem al teu domicili per assessorar-te i facilitar-te un preu ajustat a les teus necessitats.

Ple hivern o estiu i el teu equip de calefacció o climatització s'espatlla, què pot fer? Truca'ns i anirem el mateix dia per realitzar la reparació de l'equip de climatització al Vallès.

Què ens diferencia?

Oferim descomptes especials per manteniments de comunitats a Sabadell o al Vallès, amb un servei ajustat a les seves necessitats.

Podràs finançar la instal·lació d'aire condicionat o caldera fins a 10 mesos sense interessos. Realitzem osmosis d'aigua i descalcificacions, filtres d'aigua, amb servei a domicili pel Vallès.